Per qué reservar a l'hotel Lloret Santa Rosa?

Coneix tots els serveis que t'oferim a l'Hotel Lloret Santa Rosa de Lloret de Mar!

QVolem que durant la teva estada a Lloret de Mar et sentis com a casa i que alhora tinguis al teu abast serveis i instal·lacions exclusius. Per això t’oferim un ventall de propostes excel·lents sense sortir de l’hotel. Descobreix tot el que podràs fer al nostre establiment, i comença a imaginar les teves vacances de descans, comoditat i diversió a la Costa Brava!

L’Hotel Lloret Santa Rosa disposa d’un espectacular bar i terrassa panoràmics on també podràs gaudir de la nostra piscina, i d’un restaurant de cuina mediterrània de qualitat ben conegut a la zona!

Visita’ns i passa-t’ho d’allò més bé a l’Hotel Lloret Santa Rosa de Lloret de Mar!

Hotel Lloret Santa Rosa by Pierre & Vacances

Bar i terrassa espectaculars

Vistes exclusives de Lloret de Mar i un punt únic des d’on observar la platja i el paisatge propi de la Costa Brava.

A l’Hotel Lloret Santa Rosa disposem d’una terrassa privilegiada situada a la 6a planta! En aquest mateix espai també hi trobaràs el nostre top bar, amb una impressionant estructura de vidre i on podràs demanar begudes refrescants.

Hotel Lloret Santa Rosa by Pierre & Vacanc

Piscina exterior

L’Hotel Santa Rosa disposa d’una piscina exterior. Unes vistes increïbles i amb sol permanentment gràcies a la seva situació a la sisena planta!

Consulta amb nosaltres les dates d’obertura.

Hotel Lloret Santa Rosa by Pierre & Vacances

ANIMAL DOMÈSTIC

Admesos amb el passaport de la mascota.

  • 75 € per setmana.
  • 12 € per dia (estades de 1 a 6 nits).

Nota: només s’admenten mascotes amb un pes màxim de 10 Kg. No s‘admeten gossos de categoria 1 o 2. No s´admeten animals als restaurants i zones de menjars ni als recintes de les piscines, (nomes gossos guía) i sempre han d‘anar subjectes per corretja, no poden anar solts.

WIFI gratuÏto

Sabem que per a tu és important poder estar connectat a Internet en qualsevol moment, fins i tot de vacances. Per això a l’Hotel Lloret Santa Rosa t’oferim wifi gratuït a tot l’hotel.

Amb el nostre wifi gratuït podràs compartir les teves vacances amb qui vulguis i navegar per Internet des de la comoditat del teu hotel a Lloret!

Habitación cuádruple - Hotel Lloret Santa Rosa

EQUIPAMent HABITACIONS

  • Caixa forta
  • Telèfon
  • TV plasma
  • Assecador de cabell
  • Minibar
  • WiFi