Per qué reservar a l'hotel Lloret Santa Rosa?

Coneix tots els serveis que t'oferim a l'Hotel Lloret Santa Rosa de Lloret de Mar!

QVolem que durant la teva estada a Lloret de Mar et sentis com a casa i que alhora tinguis al teu abast serveis i instal·lacions exclusius. Per això t’oferim un ventall de propostes excel·lents sense sortir de l’hotel. Descobreix tot el que podràs fer al nostre establiment, i comença a imaginar les teves vacances de descans, comoditat i diversió a la Costa Brava!

L’Hotel Lloret Santa Rosa disposa d’un espectacular bar i terrassa panoràmics on també podràs gaudir de la nostra piscina, i d’un restaurant de cuina mediterrània de qualitat ben conegut a la zona!

Visita’ns i passa-t’ho d’allò més bé a l’Hotel Lloret Santa Rosa de Lloret de Mar!

Hotel Lloret Santa Rosa by Pierre & Vacances

Bar i terrassa espectaculars

Vistes exclusives de Lloret de Mar i un punt únic des d’on observar la platja i el paisatge propi de la Costa Brava.

A l’Hotel Lloret Santa Rosa disposem d’una terrassa privilegiada situada a la 6a planta! En aquest mateix espai també hi trobaràs el nostre top bar, amb una impressionant estructura de vidre i on podràs demanar begudes refrescants.

Hotel Lloret Santa Rosa by Pierre & Vacances

Piscina exterior

L’Hotel Santa Rosa disposa d’una piscina exterior climatitzada. Unes vistes increïbles i amb sol permanentment gràcies a la seva situació a la sisena planta!

Consulta amb nosaltres les dates d’obertura.

restaurant buffet

La gastronomia és un dels nostres punts forts! El restaurant bufet de l’hotel ofereix cuina mediterrània de gran qualitat.

WIFI gratuÏto

Sabem que per a tu és important poder estar connectat a Internet en qualsevol moment, fins i tot de vacances. Per això a l’Hotel Lloret Santa Rosa t’oferim wifi gratuït a tot l’hotel.

Amb el nostre wifi gratuït podràs compartir les teves vacances amb qui vulguis i navegar per Internet des de la comoditat del teu hotel a Lloret!

Parking

L’Hotel Lloret Santa Rosa disposa de 10 places d’aparcament al mateix recinte perquè hi puguis deixar el teu cotxe, i a només 3 minuts hi ha el pàrquing Venecia amb 12 places més. Preu: 18€/dia

Hotel Lloret Santa Rosa by Pierre & Vacances

EQUIPAMent HABITACIONS

  • Caixa forta
  • Telèfon
  • TV plasma
  • Assecador de cabell
  • Minibar
  • WiFi